Monday, April 13, 2009

kekasih2 cikna..

assalamualaikum warahmatullah..
sebelum kt masuk mode serius cerita hal semasa..
meh la kenal lu ngan kekasih2 hati cikna ni..hmm..bermula ngan anak k.jah (kakakku yg sulung)..
alkisah anak sulung k.jah nama dia ahmad 'alauddin alhafiz @ abg din..da only guy in his siblings..
abg din ni very special , perwatakan yg agak kasar sbenarnya punya ht yg lembut, ada ciri2 abg long, bila tgk dia nga eput (adk bongsu dia) rasa cam what a responsible bro...

abg din ada 4 org adik prmpuan, starting from noor aunie atiyah adilah (angah), noor amnie asilah (alang, dulu panggil acik, lagi dulu panggil ibak bcoz debab), then noor anis alwani (acik) n last but insyaALLAH not least noor adni adnani (aput,nama yg ayah ngah(abgku) bg)...n InsyaALLAh eput ni akan dpt adik br..coming soon..hiks2 sukanyer..

apa yg istimewa ngan anak2 sedaraku ni, diorang leh wat cikna diorang tergelak sorang2 bila rindu, hmmyg paling cikna akan igt, skang bila call angah akan ckp dia nak warna pink, alang nak purple..huhu nak suh beli jam..dh la akhir sem..cikna diorang ngah pokai..si anis @ acik plak bila call ayat dia satu jer.."ni anis ni" tu jer yg dia tau..huhu...

cikna ada agi anak sedara citer blum habis. yg ni anak abe plak...yg sulung pun lelaki nama dia muhammad danish syahmi n bleh panggil abg danish..danish ada adik panggil nisha nama penuh nisha ialah nur danish syaza maisara...huu panje la nama dio..

danish amatlah rajin orangnyer, but jaga2, abg danish ni ada mood dia, tp jrg nampak dia xde mood, but bila dia dh xde mood , habis ler... adik dia si nisha,, nisha ni very spesel..umur br brapa tahun tapi mulut aduhhh..letih cikna, paling pasal nisha n danish diorang suka menyanyi..kalau diorang ada xyah la pasang radio..hmm..diorang berdua jer...coming soon adik..insyaALLAH kalau ada rezeki...

yang pasti sume anak sedara cikna ni anak sedara paling best cikna pernah ada..
moga kita semua sentiasa dlm redhaNYA..
wassalam..

3 comments:

ain fathihah said...

comeyy nyaa

nur ariff said...

hihi..tq ain..

nur ariff said...

tq ain..rindu gak la askar2 cikna ni..